4/5
Artist:
John Död
Album:
Igen och igen
År:
2017
Genre:
Pop
Bolag:
John Död

Ärligt och melankoliskt med John Död

Det har gått ett par månader sedan John Död skickade ut den fantastiska singeln Sista beställningen.

Nu är de tillbaka med en ny låt: Igen och igen.

John Död (Carl Lindholm, Christian Börjesson, Cristoffer Wallenå och Fabian Worbin) går sin egen väg när det gäller att släppa musik. I stället för att släppa någon singel och sedan en fullängdare väljer de att skicka ut en låt var tredje månad.

Först ut i det seriesläppet var Sista beställningen som är en alldeles lysande poprocklåt. Nu är det dags för uppföljaren och nästa låt från John Död. Vi får Igen och igen.

Det är ärligt, soft och melankolisk. Det känns nästan som en blandning av Håkan Hellström och Kent. Då blir det också en låt som lätt hamnar på repeat.

”Ensamhet och uppgivenhet är känslor som kan appliceras på situationer genom hela livet – när din älskade lämnar dig, när du förlorar en familjemedlem, när du inte längre orkar driva framåt. I nya singeln Igen och igen sätter John Död ord och melodi på just detta”, går det att läsa i pressutskicket.

Igen och igen är producerad av John Död och Krister Sund.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Shady Town - heartland rock från mitten av Sverige

Nästa inlägg

Cats In Space - 1970-tals rock & AOR

Senaste om John Död