4/5
Artist:
The Resonance
Album:
Wall of shame (Singel)
År:
2016
Genre:
Indie
Bolag:
Sound And Vision Unit

Nytt och bra som vanligt av The Resonance

Waiting for your time var en grymt skön singel av The Resonance. Nu får vi uppföljaren Wall of shame.

Du lär inte bli besviken.

Waiting for your time var en rå, småstökig, men samtidigt ganska soft finfin låt från The Resonance.

Det tog dock ett par lyssningar innan man fastnade för den. Det är samma visa igen. Det tar ett par lyssningar innan Wall of shame sätter sig, men sedan har vi återigen en grymt skön indiepoprocklåt att dra i gång.

Denna gång blir det en catchy låt som är över redan efter två minuter och 26 sekunder. Det är lite mer fart i The Resonances senaste singel, men det man gillade med Waiting for your time finns kvar: Det råa och det stökiga som samtidigt är melodiöst.

Återigen har The Resonance släppt en höjdarsingel.

Läs om Waiting for your time här:

En störtskön singel från The Resonance

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

The Rolling Stones har fortfarande kul

Nästa inlägg

Skön rock 'n' roll från Jokkmokk

Senaste om The Resonance