4/5
Artist:
Mikäel
Album:
Barriär (Singel)
År:
2016
Genre:
Pop
Bolag:
Anders Ekblad

Mikäel river barriärer

En del drar till London och ser Against Me! och Madness för att fira 50-årsdagen.

Mikäel valde att släppa sin debutsingel Barriär.

Bakom namnet Mikäel finns Oskarshamnsmannen Anders Ekblad. Han bjuder på en riktigt skön debutsingel. Vi får ett skönt sound, vi får en stark melodi, vi får en bra låt helt enkelt. Det är soft och enkelt att ta sig till.

Det är en låt som handlar om identitetssökande, om att finna sin plats i tillvaron och att på ålderns höst blicka tillbaka på livet som gått.

När det är så här bra kan man givetvis undrar varför Ekblad har väntat så här länge med att släppa sin första låt? Å andra sidan spelar det kanske ingen roll. Nu har vi ju fått Barriär att lyssna sönder och samman.

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

The Red Fuze leker med gammalt & nytt

Nästa inlägg

Madness, they call it Madness

Senaste om Mikäel