5/5
Artist:
Coldplay
Album:
Konsert, A head full of dreams tour
År:
2016
Genre:
Rock
Bolag:
-

Alla borde få uppleva Coldplay live

Colplay levererar alltid.

De gör det även live.

Colplay i Parken kan vara det bästa jag har sett.

Coldplay är i gång med sin turné med plattan A head full of dreams. De levererar konserter av högsta klass. Och man får mer än ”bara” artister som spelar sina låtar rakt upp och ned.

Coldplay bjuder på en ljusshow som får stämningen att gå i taket gång på gång. Coldplay tillhör utan tvekan världens bästa liveband. Saken blir ju inte sämre att de har en hel uppsjö med alldeles lysande låtar. De har dessutom flera scener. En lite mindre där det blir en jäkla närhet och den stora vanliga”. Totalt blir det en suverän upplevelse.

Showen i parken sparkades i gång med A head full of dreams. Det är energi direkt, det går liksom inte att inte ryckas med. Man blir på en jäkla gott humör. När man sedan får en låt som The scientist känns allting perfekt. Det blir inte sämre när Chris Martin kliver upp på den andra scenen och kör låtar som Princess of China och Everglow. När man sedan får låtar som Fix you, David Bowies Heroes och Viva la vida så är det bara att konstatera: Detta är ett band som all borde få uppleva live.

Setlist:

 1. A head full of dreams
 2. Yellow
 3. Every teardrop is a waterfall
 4. The scientist
 5. Birds
 6. Paradise
 7. Always in my head
 8. Princess of China
 9. Everglow
 10. Clocks
 11. Midnight
 12. Charlie Brown
 13. Hymn for the weekend
 14. Fix you
 15. Heroes
 16. Viva la vida
 17. Adventure of a lifetime
 18. Kaleidoscope
 19. ’Til kingdom come
 20. Shiver
 21. God put a smile upon your face
 22. Amazing day
 23. A sky full of stars
 24. Up & up

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

3 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Country, pop, punk - The Avett Brothers är här

Nästa inlägg

Ett monsteralbum av Rob Moratti

Senaste om Coldplay