Ett jäkla ös med, From Ashes To New

Panic är en platta som blandar metal, hip-hop, rock och elektronisk musik.

Det är From Ashes To New som öser på som fan!

4/5

Artist:
FROM ASHES TO NEW
Albumtitel:
PANIC

År:
2020
Genre:
NU METAL
Skivbolag:
BETTER NOISE MUSIC

From Ashes To New bildades i Lancaster, Pennsylvania, 2013. Sedan dess har det hänt en del i line-upen. Det är bara sångaren Matt Brandyberry som har varit med hela vägen, men denna gång är det samma line-up (Brandyberry, Danny Case, Lance Dowdle och Matt Madiro) som släppte plattan The future för för ett par år sedan.

Och här är alltså From Ashes To News tredje studioplatta: Panic.

 1. Scars that I’m hiding
 2. Brick
 3. What I get
 4. Blind
 5. SideFX
 6. Panic
 7. Wait for me
 8. Bulletproof
 9. Nothing
 10. Death of me
 11. Change my past

Detta är tungt alltså! From Ashes To New öser på som fan med sin nu metal där det finns allt från metal till hip-hop. Stundtals blir det nästan väl hårt och väl skrikigt, men då – mitt i låten – kan de vrida till det och i stället blir det hip-hop och sedan vrids det till ytterligare en gång med en poppig refräng.

Visst, det kan låta lite märkligt, men From Ashes To New vet vad de gör för det låter bra. Det låter skitbra – även om det, som sagt, stundtals kan vara väl tungt …

We know what our vision is and we know what we want to do, so we were able to really accomplish that on this album because the structure is there.

Matt Brandyberry

Det genomgående temat för plattan är att det enda sättet att övervinna alla hinder som dyker upp i livet är att tro på dig själv.

Topp tre? Scars that I’m hiding, Panic, och Blind.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ett skönt unplugged-album av The Mahones

Nästa inlägg

Härlig action rock med Descalier