Premiär! En härlig musikvideo med Charleene Closshey

/

Hon är både skådespelerska och musiker.

Nu har Rockfarbror Sverigepremiären för Charleene Clossheys härliga musikvideo till Tennessee home.

Amerikanskan Charleene Closshey har bland annat varit med i Broadway-musikalen Once och i thrillern A thousand cuts. Hon finns också med i An evergreen Christmas för att nämna något mer.

Men nu handlar det om Closshey som musiker och hon har gett ut allt från jazalbum till instrumentala album.

Med den härliga låten Tennessee home handlar det dock om något helt annat. Här blir det en countrylåt där man genast får hemlängtan. Det är en mjuk, varm och skön countrylåt som och videon gör knappast att den där hemlängtan minskar. Den är dessutom både romantisk och nostalgisk när julen kryper allt närmare …

Charleene Closshey släpper en ny musikvideo till låten Tennessee home. Foto: Isaac Alvarez

Speaking to the idea home, we actually filmed this music video in my hometown of Plant City, Florida, using local friends and family and community members throughout the shoot. And we had a blast! A feeling of homecoming and celebration was thick on set, and we all felt it. The cliche is true: no matter where you roam, there really isn’t any place quite like your first love which is home.

Charleene Closshey

Låten finns med på albumet An evergreen Christmas som släpps den 4 december.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Viva La VicTOURia – Eclipse kör live

Nästa inlägg

Linn Koch-Emmery ger oss en alldeles fantastisk singel