More! More! More! Här har ni Baby Strange!

Här kommer det en riktigt fet postpunk/indierocksingel.

Det är Baby Strange som ger oss More! More! More!

4/5

Artist:
BABY STRANGE
Albumtitel:
MORE! MORE! MORE! (SINGEL)
År:
2020
Genre:
INDIE, ROCK
Skivbolag:
ICONS CREATING EVIL ART

Baby Strange släpper ny musik. Foto: Pressbild

Baby Strange (Johnny Madden, Connaire McCann och Aidan McCann) gav ut sin kritikerrosade debutplatta Want it need it 2016 och de har sedan dess turnerat så mycket som har varit möjligt. Det har också kommit en del ny musik – och nu är det alltså dags för en singel.

Och på den här postpunk/indierock-stänkaren – More! More! More! – har de tagit med sig livekänslan hela vägen in i studion.

Det känns som om man blir överkörd av ett skenande tåg när Glasgows Baby Strange fyrar av More! More! More! Det är riktigt rått och fett. Det är en massiv ljudvägg som fullkomligt rasar ut ur högtalarna.

Men sedan kommer refrängen och det är hur catchigt som helst. Det känns onekligen som tvära kast och det låter alldeles strålande. More! More! More! lär bli en publikfavorit på Baby Stranges på kommande livespelningar när all skit med covid-19-pandemin är över.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Premiär! Flykten släpper musikvideon till Är du en idiot?

Nästa inlägg

Cold War Kids låter funkigare än någonsin ...