Dante Hart går i pappas fotspår …

Corey Hart har gjort en del makalöst bra låtar.

Nu visar det sig att äpplet inte faller långt i från trädet …

4/5

Artist:
DANTE HART
Albumtitel:
NEVER SURRENDER (SINGEL)
År:
2020
Genre:
POP
Skivbolag:
DANTE HART

Corey Harts låtlista är både lång och lysande. Kanadensaren har har gjort sjukt mycket bra låtar även om de flesta här i Sverige kanske mest förknippar honom med Sunglasses at night.

Det där är dock långt ifrån det bästa han har gjort. Nu har i alla fall hans dotter Dante Hart plockat upp Never surrender, som finns med på albumet Boy in the box som släpptes 1985, och gjort om den.

Det låter grymt bra! Dante Hart har växt upp med låten och den har blivit en av hennes favoritlåtar och det är lätt att förstå det. När Dante Hart gör om den blir det en väldigt vacker pianoballad och det är så att det går rysningar genom kroppen när man hör detta och man tänker på far och dotter liksom. Vilken makalöst härlig kombination.

So very honored to do a cover of one my Dad’s greatest hits (& also a favorite of mine). He’s always taught me to be loyal, faithful, and hardworking! As a little girl, who grew up playing competitive tennis, you can imagine the amount of times my Dad told me to “never surrender” during a match!

Dante Hart på sin Facebooksida

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ny skön soloplatta med Jesper Binzer

Nästa inlägg

En härlig indiepopplatta av Jonas Lundqvist