Desertörerna är tillbaka med en ny punkrockpärla

Desertörerna har haft fullt upp när pandemin har dragit fram över världen.

De har haft fullt upp med att vara inne i studion och göra ny musik. Här är en av de nya låtarna: Du & jag (en gång) – och det är en pärla.

4/5

Artist:
DESERTÖRERNA
Album:
DU & JAG (EN GÅNG) (SINGEL)
År:
2020
Genre:
PUNK
Skivbolag:
D.. RECORDS

Desertörerna bildades 2014 och har sina rötter i det sena 1970-talets- och det tidiga 1980-talets svenska rock- och punkmusik.

De skickade ut en härlig debutplatta så sent som förra året. De har sedan dess fyllt på med en del singlar och nu är det dags för ett sådant släpp igen. Och man kan bara beundra det här gänget. Visst, allting blir kanske inte alltid perfekt, men herre jösses vilket drag de bjuder på!

När vi nu får Du & jag (en gång) så sitter man mest och flinar. Det är verkligen en låt som ser till så att man vaknar till och man vill bara höja och höja volymen.

Det är svensk punk med energi. Det är mycket gitarrer, det är stökigt, det är attityd och det känns ilsket. Samtidigt så är det melodiöst … det här är Desertörerna som återigen bjuder på en kanonlåt! För tusan! Missa inte det här gänget!

Desertörerna
Bobo Andersson
(gitarr, sång)
Micke Berglund (gitarr, sång)
Tommie Samuelsson (bas, sång)
Robban Ekelund (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Här är en kärleksförklaring till familjen

Nästa inlägg

Indierockbandet fortsätter att leverera

Senaste om Desertörerna