Mike Herrera släpper en magisk soloplatta

Mike Herrera släpper en ny platta.

Då väljer han att göra Moments like these: Texas som soloartist – och det är imponerande hur bra en akustisk liveplatta kan vara …

5/5

Artist:
MIKE HERRERA
Album:
MOMENTS LIKE THESE: TEXAS
År:
2020
Genre:
ROCK
Skivbolag:
MIKE HERRERA MUSIC

Till vardags finns den amerikanske sångaren och låtskrivaren Mike Herrera i punkbandet MxPx. Han finns också med i Mike Herrera’s Tumbledown och Goldfinger – och överallt där han dyker på så blir det ta mig tusan riktigt jäkla bra musik!

  1. Aces up
  2. Secret weapon
  3. All of it
  4. Son of a gun
  5. Let’s ride
  6. What’s mine is yours
  7. The capitol
  8. Quit your life
  9. Doing time
  10. Moments like this

If you push yourself away from everyone you know
How do you expect relationships to grow
You feel like a character inside a book
That ends in a disaster
No happy ever after
No, no

På Moments like these: Texas väljer Herrera ut låtar som han gjort tillsammans med MxPx och Mike Herrera’s Tumbledown. Sedan tar han låtarna och förvandlar dem till akustiska mästerverk.

Det är verkligen smått otroligt hur bra Herrera kan få de här låtarna att låt där han sitter med en mikrofon och gitarr … Det som gör att nackhåret reser på sig är att att trots att det är så här avskalat så blir det någon punkkänsla i det. Det blir lite mer. Det blir ingenting annat än magi!

Sedan gör det ju inget att det är texter som man gillar och att det finns med låtar som Aces up, Secret weapon, All of it, Son of a gun … det var de fyra första låtarna.

Fast alla tio är skitbra!

Då blir detta en platta som du inte får missa!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Italiensk thrash med skit under naglarna

Nästa inlägg

Perpacity ger oss ett anthem för klimatförändringen