4/5
Artist:
Eldoradio
Album:
All we got is time (Singel)
År:
2018
Genre:
Indie
Bolag:
Eget Selskap, Eldoradio

Bra, bättre och bäst av Eldoradio

Eldoradio fortsätter att skicka ut singlar – och det är bra singlar.

Det är bra varje gång.

Nu får vi All we got is time.

Sedan singeln China house som släpptes 2017 har Eldoradio valt att byta spår. Den singeln var en glad indiepop/britpop-låt med betoning på pop.

Efter det har vi fått höra ett lite mörkare indierockband. Alla tre singlarna som Eldoradio har släppt under 2018 har gått åt det hållet.

  • Pipe dreams
  • Youth cult
  • All we got is time

Det låter bra. Det låter väldigt bra. Den här musiken fastnar direkt, men det är också låtar som växer för varje lyssning. Man kan nästan säga att låtarna i sin släppordning har varit bra, bättre och bäst.

All we got is time är med andra ord en riktigt skön indielåt. Det är sköna gitarrer, en lika skön melodi och en ännu skönare refräng.

Det här är också startskottet på Eldoradios Tysklandsturné. I maj ger de sig av på sin första turné där och med sig har de tre starka singelsläpp under 2018.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Oh, it's golden, Kylie!

Nästa inlägg

Inte ett enda svagt spår av Blossoms

Senaste om Eldoradio