4/5
Artist:
Sting & Shaggy
Album:
Don't make me wait (Singel)
År:
2018
Genre:
Pop
Bolag:
A&M Records, Interscope Records

Sting & Shaggy – ett oväntat samarbete …

/

Sting är på gång med en ny platta.

Denna gång låter det dock annorlunda. Nu gör han en platta tillsammans med Shaggy och vi får en första singel som låter kalasbra!

När man hörde att Sting och Shaggy skulle göra något tillsammans så tänkte man nog mest ”Va?” om man ska vara ärlig.

Sting, med superlåtar som If I ever lose my faith in you, Englishman in New York, Fields of gold, Fragile och If you love somebody set them free under bältet, tillsammans med Mr. Oh Carolina?

Det kändes knappast som det självklara valet. Fast jag ska inte säga att jag har lika bra koll på Shaggy som jag har på Sting

Men det här samarbetet visar sig vara oerhört spännande. Sting och Shaggy skickar ut singeln Don’t make me wait och det är en riktigt skön reggae/Caribbean-låt!

Shaggy har hur skön röst som helst, lägg sedan till Sting på det. Det fungerar hur bra som helst! Det såg man inte riktigt komma … Det är en solklar hit! Och det är en självklar sommarplåga om några månader.

Det kommande albumet heter 44/876 och ska släppas den 20 april.

 

 

 

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Turin Brakes släpper sin åttonde platta

Nästa inlägg

Uno Svenningsson tolkar andra artister

Senaste om Sting