4/5
Artist:
Kastrup
Album:
You and I (Singel)
År:
2017
Genre:
Pop
Bolag:
Strandberg/ Westberg Music

Bland det bästa Kastrup har gjort …

Vi fick singeln Try it all i oktober.

Nu är Kastrup tillbaka med en ny singel.

Vi får You and I – och det är en riktigt skön popdänga!

Det var tyst under en tid från Malmöduon Kastrup, men för ett par månader sedan var de tillbaka med ny musik.

Och nu kommer singel nummer två. Nu skickar Timmie Strandberg och Puppe Westberg ut poplåten You and I.

Så här säger Kastrup i ett pressmeddelande:

Vi satt i en bil på väg hem från Puppes hemstad Borgholm. Han satte i aux-kabeln och sa att han hade en ny låt som han inte visste vad han skulle göra med. Ganska snabbt började vi spela den live och varje gång sa vi att det var nästa singel, det tog två år innan det blev så.

Det är ganska enkelt att konstatera att två år är lång tid att vänta på en så här bra låt … You and I tillhör de bästa låtarna som Kastrup har gjort!

Det är en ganska soft låt, men en kanonskön refräng, ett underbart gott gung och ett lika underbart skönt sound låten igenom. Det är en låt som man inte nöjer sig med att lyssna på en gång.

Det är en låt som handlar om de perioder som finns i de flesta relationer och förhållanden – språket är borta och varje dag som går gör att man tar ett steg längre ifrån varandra.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Det bästa sedan Hootie & The Blowfish-plattorna

Nästa inlägg

Vilken comeback, Emmelie de Forest!