Djävulen Möblerar Om - Mot Allt Som Du Är För
5/5
Artist:
Djävulen Möblerar Om
Album:
Mot allt som du är för (Singel)
År:
2017
Genre:
Punk
Bolag:
Beluga Records

Djävulen Möblerar Om låter bättre än någonsin

Djävulen Möblerar Om har skickat ut en ny låt.

Frågan är om det svenska punkbandet har gjort något bättre tidigare? Jag tror faktiskt inte det …

Stockholmsbandet Djävulen Möblerar Om bildades 2013 och de skickade ut sin debutsingel Universum i en kub samma år. 2014 släppte de debut-EP:n Black bläcka blues och förra året fick vi bandets första fullängdare, Djävulen Möblerar Om.

Stockholmsbandets garagepunk/punk-rock/actionrock är onekligen smittsamt bra och när man väl har börjat lyssna så vill man bara ha mer och mer.

Nu är Djävulen Möblerar Om tillbaka med en ny låt, Mot allt som du är för. Visst känner man igen bandet från debutplattan, men musikmässigt har de tagit något kliv till och jag vill påstå att de aldrig har låtit så bra som de gör nu – och då har de ändå gjort en del riktigt vassa låtar. Soundet är grymt skönt!

Självklart så är det fortfarande svensk punkrock, men Djävulen Möblerar Om ger oss även en dos retrorock ’n’ roll. Det låter lite som The Hellacopters hade kunnat göra om de sjöng på svenska – och Mot allt som du är för är en rakt igenom fantastisk låt.

Det är helt enkelt en låt som hamnar på Missa inte-listan!

Mot allt som du är för är hämtat från den kommande plattan med samma namn. Den släpps i början av 2018.

Djävulen Möblerar Om

Magnus Magnusson (trummor)

Magnus Nordin (bas)

Magnus Lindén (gitarr)

Magnus Ellsveden (gitarr)

Malte Ejvall (sång)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

4 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

En suverän americanaplatta av Colter Wall

Nästa inlägg

Dante Fox ger oss Six string revolver

Senaste om Djävulen Möblerar Om