4/5
Artist:
The Wild!
Album:
Wild at heart
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
Steamhammer

Uppfriskande rock ’n’ roll från The Wild!

Det är uppfriskande.

Det är klassisk rock ’n’ roll.

Det är The Wild! och plattan Wild at heart.

The Wild! skulle kanske kunna beskrivas som Kanadas svar på AC/DC. Det låter i alla fall en aning åt det hållet när Dylan Villain (sång, gitarr), The Kid (gitarr), Boozus (sång, bas) och Reese Lightning (trummor) sparkar i gång sina grymma låtar.

På Wild at heart får vi tio topplåtar.

  1. Ready to roll
  2. Livin’ free
  3. White devil
  4. Another bottle
  5. Best in the west
  6. Six hundred sixty six
  7. Rattlesnake shake
  8. Run home
  9. Down at the bottom
  10. Kansas City shuffle

Det är äktheten från blues, det är southern rock, det är elgitarrer … det är rock ’n’ roll förpackad i en punkrockattityd. The Wild! har en no bullshit-mentalitet och de rockar verkligen loss hela natten lång.

Det blir väldigt bra så detta är inte en platta du vill missa.

 

 

 

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Mikäel - mer vemodig än någonsin

Nästa inlägg

Rock 'n' roll som är svår att stå emot