4/5
Artist:
Sam Seg
Album:
Lover (Singel)
År:
2017
Genre:
Pop
Bolag:
Sam Seg

Sjukt imponerande av Sam Seg

Har du hört Sam Seg? Inte? Då är det dags att börja lyssna in dig nu.

Han har släppt en grym singel i Lover och det här lovar minst sagt gott …

Det du hör på Lover är Sam Seg, som är uppväxt i Stockholm, hela vägen. Han gör allting själv, allt från första textraden, till produktion och inspelning.

Imponerande var ordet.

Sam Segs musik låter knappast svenskt, det är lite åt Ed Sheeran-hållet. Det är singer-songwriter-pop. En förklaring till det kan vara att han efter tre år på Södra Latins prestigefyllda musiklinje flyttade vidare till Boston för att gå på Berklee College of Music där han djupdök i låtskriveriet.

Jag fick chansen att lära mig av dem bästa. Jag skrev nästan två-tre låtar i veckan och det kändes som jag hade hittat hem. Det kändes fantastiskt!

Lover är den första låten – fler är att vänta – för i år från Sam Seg och det är en självklar hit. Det är en bra refräng, det är extremt sköna gitarrer, det är ett gott gung och man vill höra den igen och igen … vilken jäkla go låt!

Vågar vi tro att genombrottet för Sam Seg är nära?

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Stabil heavy metal av Grave Digger

Nästa inlägg

Rockveteranerna firar 25 år

Senaste om Sam Seg