4/5
Artist:
Sam Seg
Album:
No good (Singel)
År:
2017
Genre:
Pop
Bolag:
Sam Seg

Sam Seg levererar – igen!

Sam Seg är framme vid singel nummer tre.

Vi får No good – och den håller minst samma höga klass som de tidigare låtarna.

En annan var grymt imponerad när Sam Seg släppte Lover. Den popmusiken som Seg skickar ut är så lätt att ta till sig och det är ganska lätt att dra paralleller med Ed Sheeran och liknande artister. Apropå Sheeran, Segs debutsingel gick förbi superstjärnans låt Shape of you på den amerikanska virallistan på Spotify när den släpptes. Bara en sån sak …

I somras släppte Sam Seg Still thinking of me och nu är det alltså dags för det tredje singelsläppet – och jag vill påstå att han aldrig har låtit bättre.

Så här säger Sam Seg, i ett pressutskick, om låten:

Den betyder otroligt mycket för mig så jag hoppas att folk gillar den lika mycket som jag gör.

No good är en riktigt skön poplåt som det doftar lite 1980-tal om. Det är lika skönt gitarrsound som synthsound i den här låten.

Lägger man till en skön refräng så hittar Sam Seg hela vägen ur mina högtalare. Det är ett så gott, soft gung som man bara vill höra igen och igen.

Och inte minst: Sam Seg fortsätter att göra allt själv.

Tro det eller ej så gör jag fortfarande allt själv. Från första meningen till sista virvelslaget. Jag trivs bäst så. Därför blir det så klart extra nervöst när man presenterar någonting för världen endast mina öron har hört än så länge.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Nya grepp från Taylor Swift - som vanligt

Nästa inlägg

Varierat material i skiftande tempo av Samarkind

Senaste om Sam Seg