Hellström ser till så att man blir glad – som vanligt

Det är inte lägen sedan Håkan Hellström gav oss albumet Ramplus del 1, men redan när den släpptes visste vi om att det skulle kom en del 2.

Och på den finns den alldeles fantastiska Kaos är min lady.

5/5

Artist:
HÅKAN HELLSTRÖM
Albumtitel:
KAOS ÄR MIN LADY (SINGEL)
År:
2020
Genre:
POP
Skivbolag:
TRO & TVIVEL, WOAH DAD!, WARNER MUSIC

Det är konstigt att Håkan Hellström fortfarande – 20 år efter Känn igen sorg för mig Göteborg – väcker upp känslor. Det är inte så sällan man får höra ett brett ”nej” när man drar i gång något med göteborgaren.

Jag förstod det inte för 20 år sedan. Jag förstår det inte i dag. Visst, allt blir inte alltid lysande, men så det är det väl för de flesta i livet?

Men Hellström har de där låtarna som är rena energikickarna. Det går ju inte att inte bli glad när man hör Hellström. Det är så det är.

Och det är så det är när man får se video till Kaos är min lady … Får man se Håkan Hellström i en hatt och sjunga en, två, tre, fyr så börjar i alla fall jag att småle. När han dessutom sjunger om att kaoset och tornadon som är hans lady så blir inte leendet mindre …

Ja, kaos är min lady
Du va nån man kunde prata med
Men alla sa det:
”Se upp med henne
Hon kommer lämna dig
Döende bakom sig”

Håkan Hellström

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Kom! Kom och dansa och skåla med Paddy Murphy!

Nästa inlägg

En härlig platta från Grand Design

Senaste om Håkan Hellström