Louise CS - She Goes Again
4/5
Artist:
Louise CS
Album:
She goes again (Singel)
År:
2019
Genre:
Pop
Bolag:
LoudKult

Louise CS bjuder på mer än en skön poplåt …

Louise SC har släppt en ny singel.

Och det är inte vilken singel som helst … She goes again är en grymt skön poplåt.

Louise CS är Louise Stångbergs artistprojekt. För någon vecka sedan skickade hon ut låten She goes again och det är en poplåt som är mycket mer än ”bara” en poplåt.

There she goes again
Don’t know how but when
Faking it till we
Running for our path don’t even know how to get there

Det som gör att Louise CS sticker ut från all den där radiopopen – där allting låter mer eller mindre likadant och är hur tråkig som helst – är helt klart gitarrsoundet som hon skickar in. Det är pop- och R&B-känsla med ett skönt funkigt gitarrsound som nästan leks fram. Sedan får vi dessutom ett skönt modernt trumsoud – och då är man fast.

Att Louise CS dessutom ligger inne med en bra röst är liksom bara som grädde på moset. Det här är en låt som definitivt har hitpotential och det finns väl egentligen ingenting som säger att den inte skulle göra sig bra på radion – för den slår väldigt mycket av det som spelas där …

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Queensrÿche - The Verdict
Föregående inlägg

Queensrÿche ger oss The verdict

Robbie Williams - Under The Radar Vol. 3
Nästa inlägg

Robbie Williams går under radarn på nytt