5/5
Artist:
Colorstone
Album:
Got yourself to blame (Singel)
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
CS Records

Energi och hjärta från Colorstone

En video som ska ge försmak inför det kommande tredje albumet från ett band som envetet har strävat framåt – och som under de senaste 18 månaderna har fått allt mer radiotid utomlands samt uppmärksamhet i bloggar/poddar/mags/fanzines och allt vad det nu heter.

Även om Colorstone själva (framför allt gitarristen Fredrik Bergengren) är drivna musiker och vet hur allt ska låta och hur en bra video ska göras, så har i detta fallet Amir Aly anlitats som producent (”skyldig” till Jill Johnsons senaste platta, bland annat).

Ett lyckat grepp, minst sagt. Här har bandet fått en extra tyngd i botten (Olle Nilssons trumspel är exakt som ett atomur, men så levande och påjagande), och låten har ännu ett litet extra drag åt Foo Fighters med en del Del Amitri nånstans, kanske.

Det är såhär man vill höra dem – med energi och hjärta.

Här kan du läsa lite mer om Colorstone:

Tyngd och finess av Colorstone

 

 

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Melodiös punkrock från Nya Zeeland

Nästa inlägg

En dansk käftsmäll

Senaste om Colorstone