5/5
Artist:
Tom Baker And The Snakes
Album:
Lookout tower
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
Rum Bar Records, Tom Baker

Rock ’n’ roll hämtad ur handboken

Det är energisk rock ’n’ roll med massor av gitarrer.

Det är gitarrer som spelas högt … så dra upp volymen lite extra mycket på förstärkaren innan du kickar i gång Tom Baker And The Snakes senaste platta!

Tom Baker And The Snakes bjuder på klassisk rock ’n’ roll och de har influenser från The Rolling Stones, Pat Benatar, Thin Lizzy, The Faces och The Replacements – och det hörs.

Nu ha Tom Baker And The Snakes släppt Lookout tower och det rockar som tusan. Det är hur skön rock ’n’ roll som helst som Tom Baker, Charles Hansen, John Sheeran, John Blout och John Brookhouse skickar ut.

 1. Gotta find her
 2. Run it out
 3. Make it hurt
 4. Doll eyes
 5. High n’ tight
 6. Waitin’ for nothing’
 7. Bad change
 8. Needle in the red
 9. Satisfied fool
 10. Maybe come back to me
 11. Say goodbye

Det är rock ’n’ roll hämtad ur handboken. Det är så här rock ’n’ roll ska vara. Du har alla ingredienser med feta gitarriff, hög gitarrvolym, smaskiga trummor och Tom Baker And The Snakes har dessutom en rock ’n’ roll-attityd. Det är inte nog så viktigt.

Favoritspår? Oj, det finns många. Make it hurt, Doll eyes, Needle in the red och Satisfied fool är i alla fall fyra …

Här har du en platta att spela så grannen får något att lyssna på, så att du själv har något att lyssna på när lördagen har kommit och det är en platta att lyssna på när du drar i väg en runda med cabben bara för att det är en skön sommarkväll.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Svensk solskenspop av Hobby

Nästa inlägg

Eclipse bjuder på rent örongodis