Bra musik. Bara bra musik. Nästan.


3/5
Artist:
Savage Hands
Album:
The truth in your eyes
År:
2020
Genre:
Metal
Bolag:
Sharptone records

Savage Hands debuterar med The truth in your eyes

Savage Hands av

Via låtar som Memory, Braindead, Demon och Bloodshot och ytterligare sju spår på denna det brittiska femmannabandets albumdebut – de har en singel samt en ep bakom sig tidigare – tar Savage Hands oss med på en odyssé där lyriken ofta har en något djupare innebörd än ”Jag har inte heller nån hjärna”-texter.

Inledande Memory är tillägnad de vänner sångaren Michael Garrow har förlorat på grund av drogmissbruk, med alla en närståendes brottande med lögner, smärta och annat elände.

Backat av bra rytmsektion och dubbelpipiga gitarrer är det bäddat för bra betyg. Men rösten känns ändå lite sval; ren och tonsäker fast oftast renons på nåt som berör mitt öra och går vidare till hjärtat.

Känns ofärdigt, liksom …

1 kommentar

Lämna ett svar

Din mailadress kommer inte att publiceras.

*

Gå till Toppen